Turner Residence

Larkspur
Fotografia © Mariko Reed
Fotografia © Mariko Reed
Fotografia © Mariko Reed
Fotografia © Mariko Reed
Fotografia © Mariko Reed
Fotografia © Mariko Reed
Fotografia © Mariko Reed
Fotografia © Mariko Reed
Fotografia © Mariko Reed
Fotografia © Mariko Reed
Architects
Jensen Architects
Localització
Larkspur
Any
2013

A plinth and a pavilion. Nestled into the hillside, the long, solid plinth contains the private rooms of the house. Atop this plinth sits a transparent living and dining pavilion that opens up completely for access to the outdoor decks, pool patio and expansive views to Mount Tamalpais and the bay. An elegant structural solution allows the views to be uninterrupted by perimeter sheer walls. The majority of the site is left undeveloped with its forest of native oaks intact.

Projectes relacionats

  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS
  • Welcome to the Stage!
    Kjellander Sjöberg
  • Hovering Kan-Too – Great Bay Area Center Showroom
    Wutopia Lab
  • Stockwell-Rodríguez Residence
    Belmont Freeman Architects
  • Haunsbergstraße | 1. Preis
    Architektinnen Schremmer.Jell ZT GmbH

Revista

Altres projectes per Jensen Architects

Next World Offices
San Francisco
Children’s Day School
San Francisco
SFMOMA Rooftop Garden
San Francisco
Kokoris Residence
San Francisco
Turner Duckworth Offices
San Francisco