Fotografia © Albert Vecerka/Esto
Fotografia © Albert Vecerka/Esto

Novartis Visitor Reception

 Torna enrere a la llista de projectes
Localització
East Hanover
Any
2013
Preu
Ocult
Pisos
1-5 pisos

The Visitor Reception Building for Novartis' North American Headquarters presents a dynamic new gateway to the campus. The building emerges from the earth and includes a sequence of reception, orientation, and gathering spaces for the campus. Above, the sculptural roof form with its pleated structural ceiling expresses Novartis' spirit of technological innovation. A solar array canopy at the parking area provides a welcoming introduction to the Novartis Campus and contributes to the building's LEED Gold status.

Altres projectes per WEISS / MANFREDI

International Retreat
verdant estate
Barnard College Diana Center
New York
Hunter’s Point South Waterfront Park
Long Island City
Brooklyn Botanic Garden Visitor Center
Brooklyn
Museum of the Earth
Ithaca