Foto © Albert Vecerka/Esto
Foto © Albert Vecerka/Esto

Novartis Visitor Reception

 Zurück zur Projektliste
Standort
East Hanover
Jahr
2013
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
1–5 Stockwerke

The Visitor Reception Building for Novartis' North American Headquarters presents a dynamic new gateway to the campus. The building emerges from the earth and includes a sequence of reception, orientation, and gathering spaces for the campus. Above, the sculptural roof form with its pleated structural ceiling expresses Novartis' spirit of technological innovation. A solar array canopy at the parking area provides a welcoming introduction to the Novartis Campus and contributes to the building's LEED Gold status.

Andere Projekte von WEISS / MANFREDI

Olympic Sculpture Park
Seattle
Barnard College Diana Center
New York
Museum of the Earth
Ithaca
Smith College Campus Center
Northampton
Brooklyn Botanic Garden Visitor Center
Brooklyn
Taekwando Park
Muju, Süd-Korea