Oakland, 2016

For its new headquarters, The Kapor Center commissioned a design competition to transform an existing 1920s-era office building in downtown Oakland...
San Francisco, 2016

400 Grove introduces 34 residences in the heart of Hayes Valley, continuing the neighborhood’s rise as a vital, walkable neighborhood. Its pr...
San Francisco, CA, 2014

Block 8 begins with an urban gesture to the neighborhood and a desire to open the site to the public. Introducing a mid-block passage between Folso...
San Francisco, CA, 2013

Located at the south-eastern most corner of the Dogpatch Historic District, the 1201 Tennessee project bridges the gap between small scale resident...
San Francisco, CA, 2013

Fougeron Architecture, in collaboration with SOM, recently was awarded the commision to design and build the Transbay Block 9 site in downtown San ...
Big Sur, 2013

This three-bedroom house is a vacation home for a family and their children. Located on a spectacular site in the south Coast of Big Sur, thi...
San Francisco, 2012

The Challenge. To reconnect an erratic San Francisco home to its striking landscape, light, and views and transform its confusing program with a ne...
San Francisco, 2009

Design intent. This design for this branch library won a national competition held by the San Francisco Public Library in 2002 and constructi...
San Francisco, 2008

Challenge: • To transform a two-story, concrete San Francisco warehouse into a modern, elegant office and residence.
San Francisco, 2008

Context and Program: Two developers, collaborating with the San Francisco Redevelopment Agency, sought at least 100 afforda...
Big Sur, 2005

Design intent: Located in the Big Sur area of Northern California, this 2,500 square foot 2 bedroom house was built for a f...
San Francisco, 2005

Design intent: This new house in San Francisco includes a small front building with a garage on grade and a painting studio...
Oakland, 2004

Program: Remodeling and upgrading a 7000 sq ft building inside and out to house new offices and a clinic on the second floo...
San Francisco, 2004

This job entailed remodeling 7000 sq. ft. of office space for Planned Parenthood Golden Gate in San Francisco. The design for this administrative f...
San Mateo, 2002

An acoustically sensitive environment, the call center is a place for centralized appointment taking for all ten of Planned Parenthoods clinics. Wh...
Palo Alto, 2000

Located in downtown Palo Alto, California. This new two-story 5,000 sq. ft. house with a complex program includes two studies, one exercise room, t...
San Francisco

This remodel of a kitchen and bathroom in a San Francisco Victorian home explores the effects of transparency in both the literal/material sense an...
San Francisco

The conversion of this existing concrete frame industrial building into a modern gallery space presented two different challenges: to design a mini...