Thaxton Office & Associates

 Back to Projects list
Cost
Undisclosed
Stories
Undisclosed

This office building, a renovation to an owner-occupied building, engages the community with a dynamic street presence. Located on a busy thoroughfare, the design activates the exterior presence of the building with glazing to connect it with the neighborhood. Each office has a window that is shaped to direct views back to the street, strengthening the connection to the neighborhood from the perspective of the building inhabitants. The dynamic, protruding windows are related to the movement of traffic, while setting up views to the mountains. This renovation creates a new landmark for the community that is open, progressive, and lively.

Other Projects by Griffin Enright Architects

Santa Monica Canyon Residence
Barnett Residence
Venice Beach House
Point Dume Residence
Vertical Garden
Guggenheim Helsinki