Bar House

Aspen, Colorado
© Paul Warchol
Architects
GLUCK+
Year
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

Related Projects

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Office Building Theurl
    ATP architects engineers
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

Other Projects by GLUCK+

Duke University Marine Laboratory
Beaufort, North Carolina
Farmhouse with Lap Pool
Worcester, New York
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York
Floating Box House
Austin, Texas
Cary Leeds Center for Tennis & Learning
Bronx, New York