Google European Engineering

Zurich, Switzerland
Arquitectos
Evolution Design
Ubicación
Zurich, Switzerland
Año
2007
Coste
No divulgado
Pisos
No divulgado
Size

Floor Area:  12`000 m2

Photos
Peter Würmli

The new Google Engineering Hub in Zurich is the largest Google Engineering Centre outside the US Headquarters in Mountain View. The office design is about functionality and flexibility in the personal workspace and choice and diversity in the community areas, creating an environment that holistically supports the Zooglers in their work and wellbeing.

The research undertaken by the architects ensured their efforts were sharply focused on aspects of the environment that mattered most to the Zoogler: in their working lives.

The completed Google building is a true reflection of a forward-thinking company that was prepared to adopt innovative approaches proposed by the architectural team to determine the optimal design concept to nurture the talent and creativity of their Zurich employees.

Proyectos relacionados

  • Centillion Sofia
    DIN A4 Architektur
  • Joe and Rika Mansueto Library
    L-Plan Lighting Design
  • Terra Mineralia, Schloß Freudenstein
    L-Plan Lighting Design
  • シャングリ・ラホテル東京
    ワークテクト
  • 日本平ホテル
    ワークテクト

Magazine

Otros proyectos de Evolution Design

K.I.S.S.
Zurich, Switzerland
Google Russia
Moscow, Russia
Google Norway
Oslo, Norway
Google Sweden
Stockholm, Sweden
Cocoon
Zurich, Switzerland
Seewurfel
Zurich, Switzerland