MIT 150

Boston, MA
Foto © John Horner
Foto © John Horner
Foto © John Horner
Dibujo © NADAAA
Dibujo © NADAAA
Foto © John Horner
Foto © John Horner
Foto © John Horner
Foto © John Horner
Arquitectos
NADAAA
Dirección
Charles River Esplanade, 02116 Boston, MA
Año
2011
Coste
No divulgado
Pisos
1 - 5 pisos

Celebrating 150 years of MIT was also the occasion to celebrate the first School of Architecture in the United States. A series of cross-disciplinary works resulted in numerous installations bordering MIT on the Charles River. This installation, a collaboration between Gediminas Urbonas and NADAAA, was to produce a structure on the Charles that could serve multiple functions: as screen, as logo, as “light” structure, as skyline, and among other things, as a base for the revelation of historical research at MIT emerging from CAVS-- all documents retrieved and displayed from the hisotrical archives.

Proyectos relacionados

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazine

Otros proyectos de NADAAA

Tongxian Gate House
Beijing, China
Banq Restaurant
South Boston, MA
Fleet Library
Providence, RI
Macallen Building
South Boston, MA
Helios House
Los Angeles, CA
Newton House
Newton, MA