Aesop Fillmore Street

San Francisco, CA
© Aesop
Photo © Aesop
Photo © Aesop
Photo © Aesop
© Aesop
© Aesop
Architectes
NADAAA
Lieu
2454 Fillmore Street San Francisco, CA, San Francisco, CA
Année
2012

Housing various skin-care and health products of Aesop, the space of the store is narrow and deep; the shot-gun organization is laid out asymmetrically with products framed in recycled boxes randomly stacked on one wall, the entire depth of the space.

The opposing wall is clad in cork--pure, seamless and unfettered by any intricacy. Using the strict repetitive organization of the Aesop bottle-- a leitmotif of the brand-- the random stacking of boxes acts to downplay the regimented nature of the brand.

Projets liés

  • Erweiterung Schulanlage Dorf
    Bürgi Burkhard von Euw
  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS
  • Welcome to the Stage!
    Kjellander Sjöberg
  • Hovering Kan-Too – Great Bay Area Center Showroom
    Wutopia Lab
  • Stockwell-Rodríguez Residence
    Belmont Freeman Architects

Magazine

Autres projets de NADAAA

Tanderrum Bridge
Melbourne, Australie
MIT 150
Boston, MA
Newton House
Newton, MA
Melbourne School of Design
Melbourne, Australie
Zhulang Huagai: A Figure for the Nantau Urban Village
Shenzhen, China