Hither Hills

Montauk
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Architectural Designers
Martin Architects PC
Année
2021
Construction
4MA Builders

Engineered and natural materials create a plateau allowing for indoor and outdoor spaces to come together in a natural rhythm, blending public and private living. Nestled into the hillside, the private lower-level slips into the landscape, where one can view the fern forest. Above, a raised infinity pool carves into the earth. Tying the two levels together is a material palette of shou sugi ban, dark metal, glass, exposed concrete, and fine stucco. Deftly layered, they help to create a synthesized composition and form.

Projets liés

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Magazine

Autres projets de Martin Architects PC

Net Zero
East Hampton
Daniels Lane
Azurest Legacy
Sag Harbor
Gwathmey Legacy
Amagansett