HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / facade (detail)
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / facade
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / facade with team
写真 © Herman Desmet
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / meeting space
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / board room
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / ceiling (detail)
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / underground floor / B7
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / underground floor
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / underground floor / ceiling (detail)
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / underground floor / Virtual Reality
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / main stairs (detail)
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / second floor / work space 2
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / first floor / work space 1
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / terrazzo (detail)
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / second floor / work space 2
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / under construction
写真 © Binst Architects
HQ BINST ARCHITECTS / under construction
写真 © Binst Architects
HQ BINST ARCHITECTS / main stairs (detail)
写真 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / under construction
写真 © Binst Architects
Zuid Antwerpen in the future
ビジュアリゼーション © Stad Antwerpen

HQ BINST ARCHITECTS

 プロジェクト一覧に戻る
住所
Luikstraat 7, 2000 Antwerp, ベルギー
2019
費用
非公開
階数
1~5階
クライエント
Binst Architects
チーム
Luc Binst, Edwin Remmerie, Wim Heyninck, Ben Depuydt, Kenn van Overveld
Main contractor
Bouwbedrijf P.D.K. nv

OFFICE, INTERIOR
Renovation former warehouse
The building in Luikstraat is a former warehouse that was used to store various materials. After several lives as a dance hall, restaurant, car park and discotheque, the building is now being used as a state-of-the-art office space between the three top museums in Antwerp Zuid.
The façade will be restored to its original appearance. On the ground floor, new arched windows form an addition to the existing façade grid, with a deeper entrance door in the central bay. The whole forms an understated yet stylish look, which is further enhanced by an elegant steel terrace on the first floor.
Inside, each floor has its own character: a ground floor meeting floor with terrazzo floor, an underground lunch room with voids on the front wall, a first work floor with wide wooden plank flooring and under the roof with Polonceau trusses, a completely white workspace with cathedral allure is created. The soul of the building is preserved and together with the finish, forms a powerful whole.

Binst Architects によるその他のプロジェクト

Port Pavilion
Antwerp, ベルギー
De Boschkens - Noise Barrier Houses
Goirle, オランダ
HQ INFRAX WEST
Torhout, ベルギー
HQ NIKO
Sint-Niklaas, ベルギー
Artevelde
Gent, ベルギー
Luxury Apartments Pothoofd
Deventer, オランダ