Turner Residence

Larkspur
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
写真 © Mariko Reed
建築家
Jensen Architects
場所
Larkspur
2013

A plinth and a pavilion. Nestled into the hillside, the long, solid plinth contains the private rooms of the house. Atop this plinth sits a transparent living and dining pavilion that opens up completely for access to the outdoor decks, pool patio and expansive views to Mount Tamalpais and the bay. An elegant structural solution allows the views to be uninterrupted by perimeter sheer walls. The majority of the site is left undeveloped with its forest of native oaks intact.

関連したプロジェクト

  • Gebäudeadaptierungen Rathausbereich - Zwentendorf
    maul-architekten zt gmbh
  • FON - Wohnbau und Kindergarten Fontanastraße
    GERNER GERNER PLUS
  • GOLD - Wohnbau Goldberg
    GERNER GERNER PLUS
  • BENE - Wohnbau Benedikt
    GERNER GERNER PLUS
  • PUCH - Wohnbau Puchsbaumgasse
    GERNER GERNER PLUS

Magazine

Jensen Architects によるその他のプロジェクト

Blue Bottle Morse Building
Oakland
Pacific Heights Residence
San Francisco
Goodby Silverstein and Partners
San Francisco
California College of the Arts Graduate Center
San Francisco
Next World Offices
San Francisco