Hither Hills

Montauk
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Photo © Martin Architects
Architecturaal Vormgevers
Martin Architects PC
Jaar
2021
Construction
4MA Builders

Engineered and natural materials create a plateau allowing for indoor and outdoor spaces to come together in a natural rhythm, blending public and private living. Nestled into the hillside, the private lower-level slips into the landscape, where one can view the fern forest. Above, a raised infinity pool carves into the earth. Tying the two levels together is a material palette of shou sugi ban, dark metal, glass, exposed concrete, and fine stucco. Deftly layered, they help to create a synthesized composition and form.

Gerelateerde projecten

  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS
  • Welcome to the Stage!
    Kjellander Sjöberg
  • Hovering Kan-Too – Great Bay Area Center Showroom
    Wutopia Lab
  • Stockwell-Rodríguez Residence
    Belmont Freeman Architects
  • Haunsbergstraße | 1. Preis
    Architektinnen Schremmer.Jell ZT GmbH

Magazine

Andere projecten van Martin Architects PC

Net Zero
East Hampton
Daniels Lane
Azurest Legacy
Sag Harbor
Gwathmey Legacy
Amagansett