Neurological Center

New York
Photo © Ty Cole
Photo © Ty Cole
© Ty Cole
Photo © Ty Cole
Photo © Ty Cole
Photo © Ty Cole
Photo © Ty Cole
Photo © Ty Cole
Arquitectos
Matiz Architecture & Design
Ano
2009

We expanded a 5,000 sf townhouse on the Upper East side to more than 9,000 sf by extending it horizontally and vertically. The enlarged seven story building was converted to a healthcare facility, primarily occupied by a growing Neurological practice. Copper paneling and large glass openings animate the context of the rear terrace above the fully built out ground floor.Windows offer tenants a variety of proportions for interior program distribution. An animated facade enjoyes multiple shadow opportunities for occupants.

Projetos relacionados

  • Promenade Favorita, Lugano TI
    mavo gmbh
  • Garten Höhenweg St.Gallen
    mavo gmbh
  • Sagiareal, Greppen LU
    mavo gmbh
  • Progressiver Reinraumausbau
    Lindner Group
  • Büro Allmendstrasse
    BFB Architekten AG

Revista

Outros projetos por Matiz Architecture & Design

Planned Parenthood
New York
Caroline Ladd Pratt House
Brooklyn
Boys & Girls Club Early Educational Center
Wayne
Strawberry Frog
New York
Columbia University - Uris Hall
New York