HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / facade (detail)
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / facade
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / facade with team
照片 © Herman Desmet
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / meeting space
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / board room
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / ceiling (detail)
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / underground floor / B7
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / underground floor
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / underground floor / ceiling (detail)
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / underground floor / Virtual Reality
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / main stairs (detail)
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / second floor / work space 2
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / first floor / work space 1
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / ground floor / terrazzo (detail)
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / second floor / work space 2
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / under construction
照片 © Binst Architects
HQ BINST ARCHITECTS / under construction
照片 © Binst Architects
HQ BINST ARCHITECTS / main stairs (detail)
照片 © Tim van de Velde
HQ BINST ARCHITECTS / under construction
照片 © Binst Architects
Zuid Antwerpen in the future
可视化 © Stad Antwerpen

HQ BINST ARCHITECTS

 回到项目列表
地址
Luikstraat 7, 2000 Antwerp, 比利时
年份
2019
费用
未公开
楼层
1-5层
客户
Binst Architects
团队
Luc Binst, Edwin Remmerie, Wim Heyninck, Ben Depuydt, Kenn van Overveld
Main contractor
Bouwbedrijf P.D.K. nv

OFFICE, INTERIOR
Renovation former warehouse
The building in Luikstraat is a former warehouse that was used to store various materials. After several lives as a dance hall, restaurant, car park and discotheque, the building is now being used as a state-of-the-art office space between the three top museums in Antwerp Zuid.
The façade will be restored to its original appearance. On the ground floor, new arched windows form an addition to the existing façade grid, with a deeper entrance door in the central bay. The whole forms an understated yet stylish look, which is further enhanced by an elegant steel terrace on the first floor.
Inside, each floor has its own character: a ground floor meeting floor with terrazzo floor, an underground lunch room with voids on the front wall, a first work floor with wide wooden plank flooring and under the roof with Polonceau trusses, a completely white workspace with cathedral allure is created. The soul of the building is preserved and together with the finish, forms a powerful whole.

以下出品方的其他项目 Binst Architects

Port Pavilion
Antwerp, 比利时
De Boschkens - Noise Barrier Houses
Goirle, 荷兰
HQ INFRAX WEST
Torhout, 比利时
HQ NIKO
Sint-Niklaas, 比利时
Artevelde
Gent, 比利时
Luxury Apartments Pothoofd
Deventer, 荷兰