Bar House

Aspen, Colorado
© Paul Warchol
建筑师
GLUCK+
年份
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

相关项目

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

杂志

以下出品方的其他项目 GLUCK+

Little Ajax Affordable Housing
Aspen
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York
Scholar's Library
New York
The East Harlem School
Harlem, New York, New York
Floating Box House
Austin, Texas
Little Sisters of the Assumption Family Health Service
Harlem, New York, New York