Chilmark Guest House

Martha's Vineyard
House nestled into hillside
照片 © Bruce Martin
Entry
照片 © Bruce Martin
Outdoor shower
照片 © Bruce Martin
View of roof terrace
照片 © Bruce Martin
照片 © Bruce Martin
View of bathroom
照片 © Bruce Martin
建筑师
Charles Rose Architects
团队
Charles Rose

This compact two-bedroom house occupies a sunny patch on a steep slope and is surrounded by native vegetation. It links to the main house by a path of rustic stones, and while it has some views of its larger neighbor, enjoys near-total privacy. It shares with the main house the same set of impulses: a continual connection with nature and a roof deck and other outdoor places to enjoy nature, including a roomy outdoor shower—angled mahogany slats built around a patinated steel frame. Inside are two bedrooms at opposite ends of the house, each with their own bathroom. The communal area is in the center of the guesthouse; it has a sitting area with three banquettes that convert to beds; a curtain by the kitchenette can be drawn for privacy, turning this into an extra bedroom for children. Interior walls are teak, cork and mahogany, giving the house the feel of a classic boat. The exterior is meticulously detailed, with copper cladding.

相关项目

  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • 海口美舍河生态修复工程
    土人设计
  • 重庆市潼南大佛寺湿地公园
    土人设计

杂志

以下出品方的其他项目 Charles Rose Architects

Carl and Ruth Shapiro Campus Center, Brandeis University
Waltham
Paintrock Camp
Hyattville
Chilmark House
Martha’s Vineyard
Leeper Studio Complex, Atlantic Center for the Arts
New Smyrna Beach
Michael S. Currier Center, The Putney School
Putney
Meunster University Center, University of South Dakota
Vermillion