Trahan Ranch

Austin
建筑师
Tighe Architecture
年份
2007

The project is a residential compound situated in the heart of Texas hill country. The 3,500 square foot residence is on a fourteen acre sloped site with native oaks, natural springs and unobstructed views. The layout of the house is a direct response to the site conditions. The plan is organized to integrate and enhance the many features of the landscape. A panoramic view that spans 260 degrees is experienced as well as other more site specific orientations. The front of the house is made of heavy materials that rise from the earth. The heavy, solid, grounded front is in sharp contrast to the more ephemeral back. At the down slope side of the house, the structure becomes lighter and opens to the landscape. Steel pipe columns splay at unsuspecting angles dancing along the rugged landscape.

相关项目

  • inklusives Wohnquartier
    czerner göttsch architekten
  • 6280.CH Coworking Hub
    Evolution Design
  • Hohes Holz auf der Lichtung | Neubau Büro- und Verwaltungsgebäude für die Ziegler Group
    Brückner & Brückner Architekten
  • 海口美舍河生态修复工程
    土人设计
  • 重庆市潼南大佛寺湿地公园
    土人设计

杂志

以下出品方的其他项目 Tighe Architecture

Collins Gallery
West Hollywood
LA Loft
Los Angeles
Live Oak Studio
Los Feliz
Mar Vista House
Mar Vista
Tigertail
Brentwood
8500 Melsrose
West Hollywood