Newbern Town Hall

Newbern
Foto © Timothy Hursley
Foto © Timothy Hursley
Foto © Timothy Hursley
Architekten
Rural Studio
Standort
Newbern
Jahr
2011
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
1–5 Stockwerke

Seven years after building a volunteer fire station in downtown Newbern, Rural Studio designed and built a Town Hall for the community. Located just north of the Fire Station, the Town Hall creates a civic square in which the Fire Station and Town Hall form the north and south walls of a public courtyard space. 

Dazugehörige Projekte

  • Mirror Gallery
    AD ARCHITECTURE
  • Fahrradparkhaus Mainz
    SCHOYERER ARCHITEKTEN_SYRA
  • Umbau Australienhaus Zoo Zürich
    L3P Architekten ETH FH SIA AG
  • 青籁养生上海湖滨道门店
    朱周空间设计
  • cube berlin
    iGuzzini

Magazin

Andere Projekte von Rural Studio

Lucy Carpet House
Masons Bend
Corrugated Cardboard Pod
Newbern
Glass Chapel
Masons Bend
Harris Butterfly House
Masons Bend
Yancey Tire Chapel
Sawyerville
Bryant Haybale House
Masons Bend