© Aesop
Photo © Aesop
Photo © Aesop
Photo © Aesop
© Aesop
© Aesop

Aesop Fillmore Street

 Retour à la liste des projets
Adresse
2454 Fillmore Street San Francisco, CA, San Francisco, CA
Année
2012
Coût
Non indiqué
Étages
1-5 étages

Housing various skin-care and health products of Aesop, the space of the store is narrow and deep; the shot-gun organization is laid out asymmetrically with products framed in recycled boxes randomly stacked on one wall, the entire depth of the space.

The opposing wall is clad in cork--pure, seamless and unfettered by any intricacy. Using the strict repetitive organization of the Aesop bottle-- a leitmotif of the brand-- the random stacking of boxes acts to downplay the regimented nature of the brand.

Autres projets de NADAAA

Tanderrum Bridge
Melbourne, Australie
MIT 150
Boston, MA
Melbourne School of Design
Melbourne, Australie
Newton House
Newton, MA
Zhulang Huagai: A Figure for the Nantau Urban Village
Shenzhen, China