Bar House

Aspen, Colorado
© Paul Warchol
Architectes
GLUCK+
Année
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

Projets liés

  • Dialogue Center “Przełomy”
    KWK Promes architect
  • Hotel in Czorsztyn
    KWK Promes architect
  • Farmhouse with Lap Pool
    GLUCK+
  • Bronx Preparatory Charter School, Bronx
    GLUCK+
  • 3xBrick
    Mobius Architekci

Magazine

Autres projets de GLUCK+

Little Ajax Affordable Housing
Aspen
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York
Scholar's Library
New York
The East Harlem School
Harlem, New York, New York
Floating Box House
Austin, Texas
Little Sisters of the Assumption Family Health Service
Harlem, New York, New York