Turner Residence

Larkspur
Foto © Mariko Reed
Foto © Mariko Reed
Foto © Mariko Reed
Foto © Mariko Reed
Foto © Mariko Reed
Foto © Mariko Reed
Foto © Mariko Reed
Foto © Mariko Reed
Foto © Mariko Reed
Foto © Mariko Reed
Architetti
Jensen Architects
Sede
Larkspur
Anno
2013

A plinth and a pavilion. Nestled into the hillside, the long, solid plinth contains the private rooms of the house. Atop this plinth sits a transparent living and dining pavilion that opens up completely for access to the outdoor decks, pool patio and expansive views to Mount Tamalpais and the bay. An elegant structural solution allows the views to be uninterrupted by perimeter sheer walls. The majority of the site is left undeveloped with its forest of native oaks intact.

Progetti collegati

  • Dialogue Center “Przełomy”
    KWK Promes architect
  • Hotel in Czorsztyn
    KWK Promes architect
  • Farmhouse with Lap Pool
    GLUCK+
  • Bar House
    GLUCK+
  • Bronx Preparatory Charter School, Bronx
    GLUCK+

Rivista

Altri progetti di Jensen Architects

Turner Duckworth Offices
San Francisco
California College of the Arts Graduate Center
San Francisco
Kokoris Residence
San Francisco
SFMOMA Rooftop Garden
San Francisco
Walden Studios
Geyserville, California
Ann Hamilton Tower
San Francisco